08/02/2018

Nëse dikush e quan projektin tonë për ndërtimin e Universitetit modern të Prishtinës si antikombëtar, atëher vërtetë ka probleme. Projekti ynë i ndërtimit të kampusit modern Universitar krijon kushtet e nevojshme për ngritjen e cilësisë në arsim. Fatkeqësisht studentët tanë sot nuk kanë kushtet as minimale për studim, prandaj edhe renditemi në vendet e fundit në ranglistat ndërkombëtare. Menjëherë pas ndërtimit Universitetit Modern, pjesa e liruar, shëndërrohet në qendër zhvillimi ekonomik, atraksion kulturor e turistik.Kushdo që kritikon ose ka mungesë vizioni ose ka qëllime të këqija në raport me studentët, qytetarët dhe shtetin. Ose edhe më keq, ka nostalgji për ato ndërtesa të kēqija të sistemit jugosllav.Këto projekte e bëjnë Kosovën të duket si kryeqendrat perendimore. SHIKOJENI VIDEON!

Posted by Behgjet Pacolli on Freitag, 20. Oktober 2017

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart