Programi

Klikoni  për të shkarkuar programin zgjedhor 2013. Programi zgjedhor 2014

Klikoni  për të shkarkuar programin zgjedhor 2013. Programi zgjedhor 2013

Klikoni  për të shkarkuar programin zgjedhor 2010. Programi zgjedhor 2010

Klikoni për të shkarkuar programin e AKR – shqip. Programi zgjedhor 2007

Klikoni për të shkarkuar programin e AKR – anglisht.Programi zgjedhor i AKR-se – Anglisht

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart