• Kongresi i ALDES

    Në Budapest, Hungari po mbahet Kongresi i 36-të i Aleancës së Partive Liberal Demokrate të Evropës. Aleanca Kosova e Re (AKR) si anëtare me të drejta të plota është pjesëmarrëse…

  • AKR bëhet pjesë e familjes...

    Në një mesazh nga presidenti i ELDR Annemie Neyts-Uyttebroeck MEP të drejtuar presidentit Behxhet Pacolli, ai…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart