• Intervista e Presidentit të AKR-së, z.Behgjet Pa...

  Të përgjithshme

  Bëri jehonë të madhe në mediat latine-amerikane dhe ato evropiane. Intervista më pas u publikua edhe në Deutsche Welle, në versionin e saj në spanjisht, në Gazetën panameze, La Estrella de Panama, në RCNRadio të Kolumbisë, si dhe në portalin…

 • Intervista e Presidentit të AKR...

  Bëri jehonë të madhe në mediat latine-amerikane dhe ato evropiane. Intervista më pas u publikua edhe në Deutsche Welle, në…

 • Islam Pacolli u bën thirrje kol...

  Ministrja e MMPH-së, Albena Reshitaj dhe kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi që ka…

 • Fillimi i dekadës së dytë të...

  Hakmarrja jonë për dhjetëvjetor dhe përgjithmonë Sa herë që shkoj në Marec, në fshatin tim të lindjes, para shtëpisë time të…

 • MPJ me dy botime librash për de...

  Prishtinë, 18 shkurt 2018 – Ministria e Punëve e Jashtme është bërë shtëpi e përbashkët e ish-deputetëve nënshkrues të Deklaratës…

 • Aleanca Kosova e Re e vlerson po...

  Mbi pajtimin e arritur midis Malit të Zi dhe Kosovës për nënshkrimin e një Aneks marrëveshje për ratifikimin, rishikimin dhe…

 • Zëvendësministri i Punëve të...

  Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Selam Shkodra vizitoi Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), ku u takua me Drejtorin e…

 • 10 vjet shtet, të arriturat dhe...

  Prishtinë, 5 janar 2018 – Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Akademia Diplomatike…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart