150 të rinj i bashkohen AKR-së në Drenas
11/08/2016

Në Drenas Aleancës Kosova e Re, iu bashkuan 150 të rinj me shumë vullnet dhe përgatitje që përmes AKR-së të sjellin progresin shoqëror në Kosovë.

Të rinjt u priten nga Koordinatori i i AKR-së në Drenas Durim Neziri, Koordinatori i zgjedhjeve në nivel vendi-ish ministri Ismet Mulaj dhe Kryetari i Mitrovicës Agim Bahtiri, ata vlerësuan lartë vendimin e të rinjve për t’iu bashkuar AKR-së dhe u zotuan që të gjithë së bashku do të punojnë për një Kosovë të zhvilluar.
AKR është e hapur për të gjithë ata që ia duan të mirën Kosovës.
Ditët në vijim priten edhe shumë aderime të reja në AKR.

13438844_1114899848552305_7148626939489304894_n

13502150_1114899811885642_5457184586425846469_n

13507284_1114899541885669_6591114152347369676_n

13511038_1114899881885635_905782159706267332_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart