Nadakofci i Vushtrrisë përkrah AKR-në
11/08/2016

Në Nadakofcë të Vushtrrisë, Aleanca Kosova e Re themeloi nëndegën e katërt me radhë për këtë komunë. Nga ky kuvend doli kjo anëtarësi:
1. Faton Gubetini – kryetar;
2. Menduh Rrustemi – nënkryetari i parë;
3. Idriz Sahiti – nënkryetari i dytë;
4. Gresa Gubetini – Sekretare;
5. Imer Sahiti
6. Egzon Dervishi
7. Bujar Gubetini
8. Mentor Ademi
9. Adem Ademi
10. Armend Zeqiri.
Kuvendi u mbajt nën monitorimin e koordinatorit për Vushtrri Nasuf Aliut.
Në këtë kuvend u shpreh bindja për një punë të ndershme për të nxjerrë vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale në të cilën gjendet tani.
AKR-ja më këtë rast kishte edhe disa aderime të reja
AKR-ja tani gjendet në procesin e brendshëm zgjedhor dhe është duke ofruar hapësirë për të gjithë ata njerëz të cilët dëshirojnë që të kontribuojnë për vendin e tyre dhe të krijojnë një të ardhme më të mirë, dhe se kjo mundësi gjendet vetëm në AKR.

13495280_1115363188505971_8516274198835759513_n

13508968_1115363271839296_1073407132463701138_n

13528956_1115363238505966_3180233261074338287_n

13557743_1115363395172617_5175226705412451149_n

13567013_1115363095172647_4504546996258670088_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart