AKR brenda ditës mbajti 2 kuvende zgjedhore dege, 1 kuvend zgjedhor të Forumit të Gruas dhe dy nëndege.
02/11/2016

Aleanca Kosova e Re sot mbajti dy kuvende zgjedhore të degëve, në Lipjan dhe Gjakovë, kuvendin zgjedhor të Forumit të Gruas në Obiliq, një nëndegë në Fushë-Kosovë dhe tani mbajti edhe kuvendin zgjedhor të nëndegës 2 në shtime nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Shtime Muhamet Ademaj dhe kontributin e shkelqyer të koordinatorit për rini në këtë komunë Fisnik Bunjaku, ku me shumicë votash kryetar i kësaj nëndege është zgjedhur Riad Zeqiri.

Kjo është deshmia më e mirë që AKR po rikthehet fuqishëm në skenën politike kosovare, me programin e saj ekonomik për zhvillimin e vendit

shtime-1 shtime

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart