AKR e gatshme për zhvillimin e vendit
07/02/2017

“Kosova nuk ka nevojë për një AKR e njejtë me partitë tjera, kjo do të rëndonte situaten, por Kosova ka nevojë për një AKR e cila në esencë është ndryshe, në praktikë mendon ndryshe dhe në përbërje i perket një kualiteti tjetër.

Ne e duam qytetarin e Kosovës, e duam shtetin tonë dhe ne punojmë për zhvillimin e tij.
Ne jemi plot kreativitet, ide, vullnet, dituri dhe plot eksperiencë për të përmbushur misionin tonë për një Kosovë të zhvilluar”.

Bp

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart