AKR e vetmja alternativë për të rinjt
29/12/2016

50-të të rinj nga qyteti i vjetër i Vushtrrisë i bashkohen Aleancës Kosova e Re

Ata u pritën nga koordinatori i AKR-së në Vushtrri Nasuf Aliu i cili duke falenderuar të rinjt që kanë zgjedhur AKR-në u zotua që bashkë do të punojnë për një perspektivë me të madhe për rininë si e ardhmja e shoqërisë.
Të rinjt vlerësuan lartë kontributin e Presidentit të AKR-së Behgjet Pacolli për Kosovën në zhvillimin dhe njohjen e saj në botë dhe për këtë kanë vendosur që t’ i japin perkrahje AKR-së për të udhëhequr me vendin.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart