AKR fillon procesin zgjedhor edhe në Shtime

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor, Grupi i koordinimit në udhëheqje të Vesel Makollit dhe me anëtar Rejhan Vuniqi dhe Dedë Abazi vizituan komunën e Shtimës, me ç’rast u formua edhe grupi punues për organizimin e zgjedhjeve në këtë qytet.

Në këtë takim u folë për riorganizimin e AKR-së dhe shtrirjen e saj në fshatra dhe qytet.
Shumë shpejtë do të hapet edhe zyreja si dhe do të fillon formimi i nëndegëve.
AKR iu bënë thirrje të gjithë atyre që ia duan të mirën Kosovës t’i bashkohën vizionit tonë për zhvillimin e vendit.

14355579_1197247803650842_772027251259516047_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart