AKR- Gjilan fuqishëm vazhdon konsolidimin
12/08/2016

Në vlugun e aktiviteteve të procesit të mbrendshëm zgjedhor Dega e AKR-së në Gjilan po shënon rritje të vazhdueshme të anëtarësimit të shumë qytetarëve që po bashkangjiten çdo ditë e më tepër si mundësia e vetme për ndryshimin rrënjësor të vendit .

U mbajt kuvendi zgjedhor në nëndegën “Dheu i Bardhë” ku u zgjedhën strukturat e reja udhëheqëse:

Kryetar : Arianit Ibrahimi
Nënkryetar : Ramiz Ismajli
Nënkryetar : Përparim Jerliu
Sekretare : Albiona Asllani

Anëtarë Kryesie:
1.Genc Emini
2.Edona Hajrullahu
3.Ardit Vllasi
4.Ardian Ibrahimi
5.Enver Imeri
6.Argenit Abazi
7.Arton Poroshtica

13615227_1144632242245732_2232450364699910337_n

13872834_1144632232245733_2832429648075612729_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart