AKR-ja çdo ditë e më e fuqishme
27/05/2016

Aleanca Kosova e Re si alternativa e vetme e mbetur për qytetarin, çdo ditë e më shumë është duke u rritur me anëtarë të rinj anembanë Kosovës, pasi AKR-ja nuk është parti regjionale, por e Kosovës.

Edhe mbi 50 anëtarë të rinj janë anëtarësuar në degën e AKR-së në Mitrovicë, ku më rastin e anëtarësimit i priti kryetari i Mitrovicës nga radhët e AKR-së Agim Bahtiri.

Anëtarët e rinj shprehën besimin e plotë në partinë tonë, e cila po e qeverisë Mitrovicën për më shumë se dy vite në mënyrën më të mirë të mundshme.

13244721_284348298576356_5658697717850209001_n

13254611_284348288576357_5251186949687138194_n

13312700_284348295243023_8977302410525494229_n

13315225_284348318576354_2832458160497591329_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart