AKR-ja çdo herë e më e fuqishme në Pejë
20/11/2016

Aleanca Kosova e Re në kuadër të zgjedhjeve të brendshme ka krijuar sot nëndegën e saj të radhës në fshatin Buqan të komunës së Pejës ku kryetar u zgjodh Nexhat Gashi së bashku me kryesinë e përbërë nga:

 1. Nexhat Gashi – kryetar
 2. Egzon Gashi nënkryetari i parë
 3. Ismet Gashi – nënkryetari i dytë
 4. Fatmir Gashi – sekretar – anëtarë
 5. Isuf Gashi – anëtarë – anëtarë
 6. Leutrim Gashi – anëtarë
 7. Mergim Gashi – anëtarë
 8. Enver Gashi– anëtarë
 9. Nysret Gashi – anëtarë
 10. Mentor Gashi – anëtarë
 11. Kreshnik Gashi – anëtarë

Monitorues nga qendra ishte ish-deputetja znj, Sevdije Lama, ndërsa këtë kuvend me praninë e tyre e nderuan edhe z. Xhavit Qollaku, z. Xhevdet Krasniqi dhe z. Ramiz Cukaj.

image-0-02-05-6e4304528b43ac50aa5e82d4d33e323a3da15efb8c52e0b4f8d53db7ee6db291-v

image-0-02-05-b8104504773624d20fc02f4f382515cbdee827ded448b65bc55f97d440f61539-v

image-0-02-05-e44a8251a28b8fefe8312b6e3da2a5a0a0b2d09359324d32fe6a971d589364df-v_1

image-0-02-05-e44a8251a28b8fefe8312b6e3da2a5a0a0b2d09359324d32fe6a971d589364df-v

image-0-02-05-23a80ebcf954398145b04b9c34edc6dde65452a5b42abc48443aaeeb6f0a45f6-v

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart