AKR-ja gjen mbështetje të madhe në Suharekë
11/08/2016

Aleanca Kosova e Re ka mbajtur kuvendin e radhës zgjedhor në Suharekë (Therandë), gjegjësisht në zonën “Suhareka 1”, nëndegë kjo në kuadër të degës për komunën e Suharekës.

Kuvendi i kësaj nëndege është mbajtur në praninë e 38 delegatëve, ku u zgjedhë kryesia e këtij kuvendi.
Kryetar për këtë nëndegë u zgjodh Isuf Krasniqi, i cili me profesion është inxhinier i teknologjisë, ish-drejtor në ish-fabrikën “Ballkan”, ish-drejtor në ish-ndërmarrjen shoqërore “19 nëntori”, dhe ish-drejtor në ish-ndërmarrjen shoqërore Seko në Suharekë. Poashtu Krasniqi ka edhe një profil të pasur me veprimtari të tjera.

KRYESIA E NËNDEGËS:
1. Isuf Krasniqi – Kryetar
2. Alban Lumi – Nënkryetar
3. Osman Gega – Nënkryetar
Pjesë e kryesisë janë edhe shtatë anëtarë të tjerë.

13495322_1116002245108732_3281172814138375472_n

13567059_1116002838442006_3362342054614691201_n

13537593_1116002561775367_1074326311804354260_n

13511944_1116002241775399_1652627150712654891_n

13510750_1116002405108716_470608003466199806_n

 

 

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart