AKR-ja krijon zingjirë suksesesh, kësaj here duke përfunduar nëndegën e 18-të me radhë, Stanofc të Vushtrrisë
25/11/2016

Me përkushtim të madh të grupit punues, koordinatorit të Degës dhe të bashkëpunëtorëve të tij, sot u arrit të përfundojë nëndega e 18-të në “Stanoc” të Vushtrrisë.

Me këtë rast kordinatori Nasuf Aliu, hapi kuvendin zgjedhor duke bashkëbiseduar me qytetarët e kësaj ane, para të cilëve tha se standardi jetësor dhe pakënaqësitë që jetojmë na bënë të jemi të motivuar dhe aktivë në ndërtimin e alternativave të reja për vendin, ndërsa theksoj se AKR- ja po krijon mundësi dhe alternativë të përshtatshme për të gjithë ata që duan të punojnë ndershëm, dëshmi kemi në Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Lipjani, së fundmi në Drenas dhe kudo në Kosovë në të ardhmen.

Me këtë rast u hap edhe procesi zgjedhor, ku në prezencën e 26 delegatëve u zgjodh kryetari i kësaj nëndege z. Arton Cakaj dhe 10 anëtarë të kryesisë.

Kryetar: Artan Cakaj
Nënkryetar i parë : Dardan Cakaj
Nënkryetar i dytë : Valon Cakaj
Sekretar : Labinot Cakaj

Anëtarët:
1.Visar Cakaj
2.Arsim Cakaj
3.Lavdim Shala
4.Edon shala
5.Liridon Cakaj
6.Sutki Cakaj
7.Mentor Cakaj

Procesi zgjedhor i AKR-sê po vazhdon kudo nëpër Kosovë, ndërsa në Vushtrri priten edhe nëndegë të reja nga java që vjen.
AKR mundësi e mirë për vendin.
15193481_761253990692494_1849066277262302234_n

 

15203389_761254097359150_695651650591844881_n

15171322_761254034025823_2175643564030654604_n

15230551_761255364025690_5199172855347226286_n

15134658_761255424025684_8546555223341320486_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart