AKR-ja me mbështetje edhe në Obiliq
03/10/2016

Aleanca Kosova e Re ka mbajtur nëndegën e radhës në komunën e Obiliqit, gjegjësisht në Hade.

Në këtë kuvend kryetar i AKR-së për fshatin Hade është zgjedhur Driton Morina, së bashku me kryesinë e përbëra nga:

1. Driton Morina – kryetar;
2. Burim Morina – nënkryetar;
3. Megjid Shala – nënkryetar;
4. Rejhan Mirena – sekretar;
5. Dardan Grajqevci – anëtarë;
6. Agim Mirena – anëtarë;
7. Selami Morina – anëtarë;
8. Qlirim Mehana – anëtarë;
9. Vehbi Morina – anëtarë;
10. Denis Preniqi – anëtarë;
11. Agon Ismajli – anëtarë.

Kjo nëndegë është mbajtur nën kryesimin e koordinatorit nga radhët e AKR-së për komunën e Obiliqit, z.Vahudin Ibrahimi dhe nën monitorimin e të dërguarit nga qendra z. Nuredin Xhemajli.

14522130_982104401900422_2022423641_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart