AKR-ja me mbështetje të gjerë në Vushtrri
11/08/2016

Në lagjen “Dardania” të Vushtrrisë, sot Aleanca Kosova e Re mbajti kuvendin zgjedhor për këtë zonë. Në këtë kuvend zgjedhor ishin të pranishëm mbi 150 delegatë ku u zgjodh kryesia e nëndegës së tretë për këtë qytet.
Ky kuvend për kryetar zgjodhi ekonomistin e ri Sead Hasanin, nënkryetare e parë u zgjodh Medina Podovorica (ish-udhëheqëse e kësaj dege dhe aktiviste e devotshme që rrjedh nga një familje tradicionalisht kontribut-dhënëse për vendin), ndërsa nënkryetar i dytë u zgjodh Bardh Qirezi (rrjedh nga një familje profesorësh), sekretare e kësaj nëndege u zgjodh Mirjeta Mikullofci-Cecelia (e cila rrjedh dhe jeton në familje shumë të respektuara në Vushtrri).
Me këtë rast u zgjodhën edhe 15 anëtarët e kryesisë, dhe u bënë edhe më shumë se 30 anëtarësime të reja.
Kjo nëndegë u organizua nga monitorimi i koordintatorit nga qendra Nasuf Aliut.
1. Sead Hasani – kryetar;
2. Medina Podvorica – nënkryetare e parë;
3. Bardh Qirezi – nënkryetar i dytë;
4. Mirjeta Mikullofci-Cecelia – sekretare.

Emrat që përbëjnë kryesinë:
1. Saranda Rashica;
2. Aida Hasani;
3. Bedrija Musa;
4. Leonora Bajrami;
5. Liridon Rrustemi;
6. Liridona Deliu;
7. Valmir Gjyshinca;
8. Arbër Përquku;
9. Rizah Hoxha;
10. Remzi Tashevci;
11. Ibadete Isufi;
12. Agon Maxhuni;
13. Aida Bivolaku;
14. Shkelzen Cecelia;
15. Armend Krasniqi.

13530700_10208074685479137_1679278468_n

13530755_10208074699919498_61865191_n

13535696_10201899590248029_1151824873_n

13535717_10208074699959499_433439433_n

13535835_10208074685599140_1471419511_n

13536203_10208074699719493_378054253_n

13548774_10208074752080802_720003876_o

13548849_10208074850043251_761926430_o

13548911_10208074806682167_1963785980_o

13549308_10201899588167977_1737729785_o

13550964_10201899592768092_1715370365_n

13148267_10208074750320758_1744243934_o

13493471_10208074806642166_553847014_o

13509332_10208074806842171_23284118_o

13509712_10201899588447984_272508776_o

13511479_10208074699759494_1862931215_n

13514370_10201899589848019_1229158594_n

13515273_10201899590128026_831901307_n

13517851_10208074807002175_322819368_o

13517951_10208074807042176_1378186414_o

13522640_10208074700999525_628889526_n

13522665_10208074750400760_858381326_n

13523888_10208074850003250_217123762_o

13523908_10201899588007973_323565753_o

13523935_10208074749400735_4149688_o

13523958_10201899588207978_1584977949_o

13524024_10208074849963249_1006614174_o

13530486_10208074699319483_159278138_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart