AKR-ja me degë dhe aderime të reja në Ilirida të Mitrovicës
31/05/2016

Në lagjen Ilirida të Mitrovicës, në zgjedhjet e kësaj nëndege kaloi në Aleancën Kosova e re edhe Sejdi Jashari, njeriu i cili në kohë lufte së bashku me familjarët e tij ka kontribuar shumë për vendin, dhe tani në paqe ka zgjedhur AKR-në që të vazhdoj veprimtarinë për t’i kontribuuar vendit.
Pasi rritjes të numrit të shumtë të anëtarëve në këtë lagje, janë krijuar dy nëndegë për të qenë sa më afërt qytetarit dhe të ketë një përfaqësim të barabartë.

13260158_286088061735713_2319925093902514225_n

13310409_286088031735716_3658566429905919444_n

13321811_286088048402381_168749598423892485_n

13325730_286088035069049_2461121139640214705_n

13342961_286088065069046_8877643797091192228_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart