AKR-ja me mbështetje të gjerë në lagjen Bair 2 të Mitrovicës
27/05/2016

Në lagjen Bair 2, në Mitrovicë, AKR-ja ka marrë një përkrahje të gjerë ku ishin të pranishëm më shumë se 120 vetë.

Qytetarët e Bair 2 po shohin AKR-në se alternativën e vetme qeverisëse për vendin, me ç ‘rast kanë shprehur përkrahjen e pa-kompromis deri në fitoren e AKR-së.

13293225_10201794955552227_1054439046_n

13296125_10201794955312221_857715225_n

13318684_10201794954392198_2024615333_n

13318869_10201794955392223_1909212394_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart