AKR-ja në Gjakovë çdo herë e më e fortë
03/10/2016

Aleanca Kosova e Re ka mbajtur nëndegën e radhës në Janosh të Gjakovës ku për kryetar zgjodhi Petrit Krasniqin së bashku me kryesinë e përbërë nga:

 1. Petrit Krasniqi – Kryetar;
 2. Kristian Gjoni – nënkryetari i parë;
 3. Ana Ramaj – nënkryetare e dytë;
 4. Noc Leka – sekretar;
 5. Fabian Ibra – Anetar;
 6. Florim Berisha – Anetar;
 7. Tune Hajdari – Anetar;
 8. Hazir Vishaj – Anetar;
 9. Liridon Gecaj – Anetar;
 10. Albert Qerimi – Anetar;
 11. Lazer Krasniqi – Anetar;

Kjo nëndegë u mbajt nën udhëheqjen e koordinatorit për komunën e Gjakovës nga AKR-ja, z. Luan Shllaku, dhe nën monitorimin e z. Betim Mulliqi nga qendra.

img_04181

img_04211

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart