AKR-ja në Klinë gjen përkrahje të fuqishme
10/10/2016

Është formuar nëndega e radhës në fshatin Zllakuqan të Klinës ku kryetar u zgjodh Martin Memaj dhe kryesia e përbërë nga:

1. Martn Memaj – kryetar;
2. Ardiana Dedaj – nënkryetare e parë
3. Gustin Kabashi – nënkryetar i dytë
4. Donik Nikaj – sekretar;
5. Teuta Pertunaj – anëtarë;
6. Valentin Memaj – anëtarë;
7. Alfred Marku – anëtarë;
8. Amroz Gjinaj – anëtarë;
9. Alen Rrapi – anëtarë;
10. Valentina Nikaj – anëtarë;
11. Zef Memaj – anëtarë;

Kjo nëndegë u organizua nga koordinatori i AKR-së për komunën e Klinës z. Avni Gashi.
Kjo nëndegë u monitorua nga z. Nuredin Xhemajli i dërguar nga qendra, si dhe mysafir special ishte z. Dedë Abazi.

123

13439237_1216960975012858_5978686681127879932_n

14642018_1216960915012864_3442312636393471810_n

14670739_1216960895012866_1315369889172109024_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart