AKR-ja në Lipjan fuqi e pakontestueshme
12/10/2016

Pas Kuvendit për Forumin e Gruas në Lipjan që u mbajt në prani të 500 delegatëve në kuadër të zgjedhjeve të brendshme të Aleancës Kosova e Re, Lipjani vazhdon me themelimin e shumë nëndegëve dhe mbajtjen e Kuvendeve të reja zgjedhore në këtë komunë.

Kuvendi zgjedhor i radhës në Lipjan është mbajtur në fshatin Magure, ku në këtë nëndegë për kryetar u zgjedh Xhemajl Berisha, dhe kryesia e përbërë nga:

1.Xhemajl Berisha – Kryetar;
2.Izet Ajeti – Nënkryetar;
3.Enver Rrustemi – Nënkryetar;
4.Avdyl Veseli – Sekretar;
5.Besim Gashi – Anëtar;
6.Hazir Berisha – Anëtar;
7.Albion Rrustemi – Anëtar;
8.Kujtim Jashanica – Anëtar;
9.Sali Breznica – Anëtar;
10.Ilir Nuredini – Anëtar;
11.Blerim Emiri – Anëtar.

magg

magggure

 

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart