AKR-ja në Pejë vazhdon të fuqizohet
30/09/2016

Aleanca Kosova e Re, dega në Pejë, ka mbajtur nëndegën e saj të radhës “Hazhi Zeka IV”. Kjo nëndegë është mbajtur në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor nëpër të cilin suksesshëm është duke kaluar AKR-ja.

Kryetar i kësaj nëndege u zgjodh Hilmi Gashi, dhe kryesia që përbëhet nga:

1. Hilmi Gashi – kryetar;
2. Asan Muhaxheri – nënkryetari i parë;
3. Erblin Llozhani – nënkryetari i dytë;
4. Bashkim Avdyli – sekretar;
5. Muhamet Krasniqi – anëtarë;
6. Ahmet Berisha – anëtarë;
7. Fitim Gashi – anëtarë;
8. Sokol Gashi – anëtarë;
9. Qefsere Pajaziti – anëtarë;
10. Makribe Krasniqi – anëtarë;
11. Fitim Gogaj – anëtarë.

Kjo nëndegë u mbajt nën monitorimin e z. Xhemshit Cakolli

image-0-02-05-1931f2f129fb6b643fd28ee34e28aab4a5674705f5590a8c074b5ece427d2b99-v

image-0-02-05-b52eea956420ea456471f34d049db50d71682b44e84c49ae0dbb7fff056f7d5c-v

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart