AKR-ja në Prishtinë po rritet fuqishëm
11/08/2016

U mbajt Kuvendi Zgjedhor i nëndegës “Kodra e Diellit I” në Degën e Prishtinës, i udhëhequr nga Koordinatori i Degës së Prishtinës, z. Valon Berisha.
Të pranishëm në Kuvend ishin 50 delegatë, të cilët zgjodhën Kryesinë e re.

1. Xhemshit Cakoll – Kryetar
2. Vesel Makolli – Nënkryetar
3. Bejtush Gashi – Nënkryetar
4. Melihate Mustafa – Sekretare
5. Genta Haxha – Anëtare
6. Diana Cakolli – Anëtare
7. Alban Sopi – Anëtar
8. Vlera Gashi – Anëtare
9. Selvije Abazi – Anëtare
10. Kushtrim Fazliu – Anëtar
11. Alban Makolli – Anëtar

Kështu AKR-ja çdo ditë po mbanë Kuvende zgjedhore në tërë Kosovën, proces ky që po i bashkon shumë qytetar të denjë për të kontribuar për një Kosovë të zhvilluar.

13494923_1116799938362296_4366220349810612521_n

13529148_1116799931695630_1289306609726635630_n

13507192_1116799935028963_9110366689839490348_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart