AKR-ja me një varg nëndegësh të reja në Suharekë
12/12/2016

 

Në Studenqan të Suharekës është mbajtur nëndega e radhës ku nën kryesimin dhe organizimin e koordinatorit për komunën e Suharekës z. Mustafë Kadrijaj, për kryetar me shumë votash është zgjedhur Qendrim Bytyqi. Pas zgjedhjes së kryetarit, me vota unanime është zgjedhur edhe kryesia e cila përbëhet nga:

 1. Qendrim Bytyqi – Kryetar;
 2. Gazmend Bekteshi – Nënkryetari i parë;
 3. Avni Hysniu – Nënkryetari i dytë;
 4. Artan Jupaj – Sekretar;
 5. Marigona Zyba – Anëtare;
 6. Blerta Zeqa – Anëtare;
 7. Agim Gega – Anëtare;
 8. Besart Krasniqi – Anëtare;
 9. Merton Kotori – Anëtare;
 10. Fatos Kabashi – Anëtare;
 11. Bujar Kusha – Anëtare.

Kjo nëndegë u mbajt në kuadër të zgjedhjeve të brendshme që është duke organizuar AKR-ja.

15423623_1354647754586280_2100874150_n

15497764_1354648221252900_1612814824_n

15494028_1354648674586188_914578324_n

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart