AKR-ja priti në takim të rinjt e organizatës PEN
01/06/2016

Aleanca Kosova e Re priti në selinë e saj në Prishtinë një grup të rinjsh nga organizata PEN. Në takim nga AKR-ja i priti, Sami Borovci, Erna Zogiani dhe Besart Vllahinja.

Përfaqësuesit e AKR-së, ua prezantuan të rinjve historikun e partisë si dhe mënyrat e angazhimit rinisë në parti. Ndër të tjera në takim u shpjegua se AKR-ja është një parti liberale dhe është e përkushtuar që të ofroj hapësirë për të gjithë ata/ato të rinj që dëshirojnë të angazhohen në parti, pasi AKR-ja është në proces të brendshëm zgjedhor dhe ofron hapësirë për të gjithë që dëshirojnë të i kontribuojnë vendit.

13315240_1740664799507570_8044558744680981290_n

13325465_1740664852840898_6896058280313826638_n

13335553_1740664772840906_8217579448483511046_n

13339732_1740664816174235_5448187407921664818_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart