AKR-ja rrugëton fuqishëm edhe në Lipjan
03/10/2016

Aleanca Kosova e Re ka mbajtur nëndegën e radhës në Banull të Lipjanit ku kryetar I kësaj nëndege u  zgjodh Gazmend Selimi bashkë me kryesinë e përbërë nga:

 1. Gazmend Selimi – Kryetar;
 2. Fehmi  Jashari – Nënkryetar;
 3. Yll Haziri – Nënkryetar ;
 4. Behar Ibrahimi – Sekretar;
 5. Agron Salihu – Anëtar;
 6. Mexhide Sahiti – Anëtar;
 7. Gjyle Haliti – Anëtar;
 8. Fidan Sadiku – Anëtar;
 9. Alban Zejnullahu – Anëtar;
 10. Betim Jashari – Anëtar;
 11. Besnik Rexhepi – Anëtar;

Konventën e nderuan të pranishëm si mysafir edhe Sabit Pacolli, Ibrahim Hyseni, Islam Pacolli, Blerim Gashi, Bekim Olluri dhe Fauz Xhemali.

14468562_159324864521163_1563816759088307210_o

14500250_159325244521125_2576397476562750930_o

14500390_159324927854490_6874465546082114272_o

14500466_159325187854464_1039475930008504148_o

14468439_159325031187813_6505691273221149903_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart