AKR-ja vazhdon me kuvendet në Vushtrri
11/08/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor në Aleancën Kosova e Re, në Vushtrri ka filluar procesi zgjedhor. Nëndega e parë u themelua në “Akrashticë – Shtitaricë – Pantuinë”, ky kryetar i saj u zgjodh Fitim Morina, nënkryetar i parë Nijazi Bershia, nënkryetar i dytë Behar Morina, sekretar Armend Pllana dhe kryesia e përbërë nga 11 anëtarë.
AKR-ja u bënë thirrje gjithë të rinjve që të bëhen pjesë e procesit zgjedhor brenda kësaj partie, dhe të gjejnë veten për të punuar për të ardhmen e tyre dhe të vendit.

13406783_1100717539970536_8392487428819630904_n (1)

13325437_1100717679970522_1702488127587855751_n

13335943_1100717546637202_8763684086745135767_n

13344611_1100717683303855_883717936563154453_n

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart