AKR-ja vazhdon të rritet në Ferizaj
12/08/2016

Vazhdon konsolidimi i nëndegëve të AKR-së në Ferizaj

U mbajt Kuvendi zgjedhor i nëndegës së shtatë-Ferizaj, ku nga delegatët me shumicë votash Kryetar u zgjedh z. Berat Alilaj i cili i zotua që me hapësirën që krijon AKR-ja do të punojë me të gjithë për zhvillim e vendit, reduktimin e papunësisë, ngritjen e nivelit të mirëqenies sociale e shumë projekte tjera që deri me tani i kanë munguar Ferizajit.

13754311_1137782892930667_1768427498153063150_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart