AKR-ja vazhdon të rritet në Gjilan
12/08/2016

Vazhdon konsolidimi i AKR-së në Gjilan

U mbajt Kuvendi zgjedhor i nëndegës së fshatit Uglar. Nga delegatët e pranishëm u zgjedhen edhe strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:

Kryetar: Besim Azemi
Nënkryetare e parë: Merita Hyseni
Nënkryetari i dytë: Kushtrim Azemi
Sekretar: Agron Hyseni

Anëtaret e Kryesisë:

1. Abdurrahim Azemi
2.Ali Azemi
3.Selver Hyseni
4.Agron Zejnullahu
5.Fisnik Ademi
6.Veton Hyseni
7.Xhevdet Hyseni

Qytetarët e Gjilanit çdo ditë po i bashkohen alternativës për zhvillimin e vendit dhe ngritjen e perspektivës për jetë dhe mirqenie sociale më të mirë.

13892182_1144634488912174_3968900430112737768_n

13907145_1144634535578836_6502531835725163144_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart