AKR-ja zgjedh Kryetarët e Degëve në Kllokot dhe në Deçan
13/02/2017

Në kuadër të konsolidimit të Degëve të partisë, Aleanca Kosova e Re ka mbajtur sot dy Kuvende Zgjedhore, fillimisht në Kllokot dhe pastaj në Deçan.

Kuvendi Zgjedhor i Degës së AKR-së në Kllokot, u mbajt në prani të një numri të madh të anëtarësisë së partisë në këtë degë. Në Kuvend morën pjesë edhe mysafirë të shumtë nga strukturat qendrore të partisë.
Kuvendi Zgjedhor i degës së AKR-së në Kllokot u mbajt në prani të 92 delegatëve, të cilët me shumicë votash zgjodhën strukturën udhëheqëse të Degës, me kryetar Nehat Rexhepi, nënkryetarë Valdet Fejza e Relmond Misini, sekretar Klodian Rashiti si dhe Kryesinë prej 11 anëtarësh.
Kuvendin me një fjalë rasti e përshëndeti Koordinatori i Zgjedhjeve në Aleancën Kosova e Re, Vesel Makolli, i cili tha se themelimi i degës Kllokot, është dëshmia më e mirë që AKR është duke u shtrirë dhe fuqizuar në tërë territorin e Kosovës. “Me AKR-në Kosova fiton zhvillim ekonomik, vende të reja të punës dhe shtet të së drejtës”, ka thënë Makolli.
Aleanca Kosova e Re më pas ka mbajtur edhe Kuvendin e degës në Deçan, ku të pranishëm ishin 140 delegatë dhe dhjetëra mysafirë.
Kuvendi me shumicë votash, Kryetar të degës së AKR-së në Deçan, zgjodhi Shkumbin Bozhdarajn.
Kryetari i sapo zgjedhur, duke i falënderuar delegatët, u zotua se do të punojë ngushtë me të gjithë qytetarët e Deçanit, për ta ndërtuar një perspektivë më të mirë për këtë Komunë.
Kuvendi më pas zgjodhi edhe nënkryetarët Arlinda Demëukaj e Ali Balaj, sekretarin Kreshnik Dervishi si dhe 11 anëtarë të Kryesisë.

 

deqan1 deqan

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart