AKR mbanë zgjedhjet për president të partisë, një anëtar, një votë
21/02/2017

Të nderuar anëtarë dhe simpatizantë të AKR, të nderuar qytetarë të Kosovës,

Jam i impresionuar me numrin e madh të anëtarësisë dhe mbështetësve të AKR-së që sot kanë marrë pjesë në procesin e votimit për të zgjedhur presidentin e AKR-së.

Ky numër i madh i madh anëtarëve që kanë marrë pjesë në votim është rezultati real i një procesi jashtëzakonisht të suksesshëm zgjedhor që AKR ka zhvilluar prej më shumë se një viti në teren, duke dëshmuar demokracinë e brendshme të subjektit tonë politik.

Ky është tregues i i rëndësishëm për mbështetjen tuaj ndaj programit dhe vizionit zhvillimor të AKR-së. Synimi ynë kryesor është zhvillimi ekonomik dhe punësimi.

#20% , AKR shpresë për Kosovën

votimi2 votimi3 votimi4 votimi votimi1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart