AKR me degë të re në Vushtrri

Aleanca Kosova e Re ka hapur zyrën e saj të re në Vushtrri. AKR-ja fton të gjithë qytetarët e sidomos të rinjtë dhe të rejat, që të i bashkohen kësaj dege që të japin idetë dhe kontributin e tyre për të mirë të komunës dhe vendit.

13324404_10201804748597047_816338045_o

13330548_10201804752517145_394682261_n

13334397_10201804745196962_1484035148_o

13334653_10201804746356991_1266547983_o

13334796_10201804750717100_1181859382_o

13288644_10201804747197012_172384716_o

13313345_10201804745836978_437037917_o

13313589_10201804741836878_326086429_o

13313874_10201804751757126_883822254_o

13318419_10201804748677049_497218038_n

13321276_10201804740556846_2018413804_o

13323880_10201804740916855_1001318067_o

13324356_10201804752357141_469736603_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart