AKR me nëndegë të reja në Mitrovicë
29/05/2016

Aleanca Kosova e Re është duke u rritur vazhdimisht. Asaj sot i janë shtuar edhe dy nëndegë të reja në Mitrovicë, në fshatin Gushafc dhe Ilirida. Aty para shumë simpatizantëve u zgjodh edhe kryesia e këtyre dy nëndegëve, me vullnetin më të madh për të i dhënë një frymë dhe shpresë të re vendit.

13295263_10201802160692351_95243107_n

13295346_10201802160772353_1705777616_n

13318533_10201802160612349_1542035406_n

13341943_10201802160732352_7144563_n

13329750_10201802160812354_877030797_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart