AKR në Ferizaj konstituon edhe dy nëndegë të reja
17/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit Labinot Tahiri u mbajtë kuvendi zgjedhor në fshatin Prelez i Jerlive, ku me shumicë votash kryetar u zgjodh Mehmet Mustafa.

Tani është duke u mbajtur edhe kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Talinoc i Jerlive.

Keshtu çdo ditë AKR në Ferizaj po fuqizohet falë punës së shkelqyeshme të Koordinatorit Labinot Tahiri, degës në përgjithësi dhe gjithë qytetarëve të Ferizajit për mbeshtetjen e parezervë në jetësimin e programit të AKR-së për zhvillimin ekonomik të vendit.

feri-01 feerri

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart