AKR në Ferizaj vazhdon fuqishëm procesin e brendshëm zgjedhor
29/12/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Ferizaj, nën udhëheqjen e koordinatorit të degës Labinot Tahiri u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Mirash.

Nga procesi i rregullt zgjedhor u zgjodh kryesia e kësaj nëndege si në vijim:

Albion Raqi – Kryetar
Rineta Bytyqi – Nënkryetare
Perparim Lohaj – Nënkryetar
Ragip Hashani- Sekretar
Anetarë:
Ismet Raqi, Leotrim Bytyqi, Nuhi Xhafa, Nazim Prekadini, Blerton Lohaj, Agon Prekadini dhe Burim Lohaj.

ferizaj1 ferizaj

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart