AKR në Fushë- Kosovë themelon edhe 2 nëndegë të reja
21/11/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të Aleancës Kosova e Re Dega në Fushë Kosovë, janë mbajtur Kuvendet Zgjedhore të nëndegëve njësia nr.1 dhe nr.3 qendër në këtë komunë, nën udhëheqjen e koordinatorit të degës Isuf Ahmeti dhe monitoruesit nga qendra Alban Lumi.

Në këto kuvende u zgjodhën kryetarët përkatës të nëndegëve me kryesitë e tyre ku në njësinë nr.1 si kryetar u zgjodh Talat Ibrahimi kurse i njësisë nr.3 Flamur Haruni.
Kjo është edhe një dëshmi që AKR-ja në komunën e Fushë- Kosovës gjithmonë e më shumë po ec hapave të sigurt drejt sukseseve të radhës për të mirën e qytetarëve.

fush-kosova fush-kosova21

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart