AKR në Gjakovë çdo ditë me kuvende zgjedhore në nëndegë
22/09/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Gjakovë Luan Shllaku u mbajtë kuvendi zgjedhor i Nëndeges 1/2.
Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedh kryesia e nëndegës si në vijim:
 
Tringa Kazazi-Kryetare
Muharem Cermjani-Nënkryetar i parë
Mineta Bordoniqi-Nënkryetare e dytë
Ilir Nallbani -Sekretar
Adnan Dulatahu anëtar
Ramiz Shalla -anëtar
Petrit Morina-anëtar
jeton Muhaxhiri-anëtar
Arsim Haxhishabani -anëtar
Blerim Olloni-anëtar
Ardit Meqa-anëtar
14450005_1197880313587591_1805587724616630928_n 14448997_1197880316920924_473562799886933088_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart