AKR në Gjilan e fuqishme si asnjëherë më parë
12/12/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në nivel vendi,në Gjilan u mbajtë Kuvendi Zgjedhor i nëndegës në fshatin Llashticë, me një pjesëmarrje të madhe të banorëve të fshatit me më shumë se 50 delegat.

Punimet e Kuvendit Zgjedhor i hapi Kryetari i Degës z.Ismet Hajdini, kurse monitorues nga Qendra ishte z.Tefik Ibrahimi.

Delegatët e pranishëm votuan me aklamacion për Edona Ramushin Kryetare të Nëndegës së Llashticës e cila është në përfundim të Fakultetit të Artit.

Strukturat udhëheqëse të Nëndegës së fshatit Llashticë janë :

1. Edona Ramushi Kryetare

2. Gëzim Haziri Nënkryetar

3. Florent Xheladini Nënkryetar

4. Izer Veseli Sekretar

gjilani-012 gjilan-1 gjilan

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart