Me AKR-në Kosova arrinë 12% rritje ekonomike
08/09/2016

Me AKR- në udhëheqje të Qeverisë në mandatin e parë qeveritar kosova do të shënojë rritje ekonomike 12%, duke rritur investimet kapitale, luftim të korrupsionit dhe sundim të ligjit.

AKR ftonë të gjithë qytetarët që ia duan të mirën Kosovës, të bashkohën me AKR-në për një qeverisje të mirë për zhvillimin ekonomik dhe rritjen e mirëqenies sociale në vend.

14199303_1181617418547214_6993971903241998805_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart