AKR në Lipjan për fuqizimin e sportit
22/09/2016

 
Koordinatori i AKR-së në Lipjan Sabit Pacolli vizitoj klubin KF Ulpiana FC, ku u pritën nga Ardian Dragaqina dhe Fitim Krasniqi.
 
Në këtë takim u diskutua mbi sfidat me të cilat ballafaqohet ky klub, ndersa koordinatori Pacolli pasi pa për së afërmi gjendjen dhe kushtet jo të mira të klubit dha një donacion për klubin dhe u zotua që me AKR- në në udhëheqje të Lipjanit sporti do të jetë sektori që do të këtë mbeshtetje të madhe.
image-0-02-01-0f7328159addea2e256b346ab8f6ef54ab12f37263492da742f3413d976c161d-v 14393870_322059044832958_154738561_o 14429292_322059121499617_503088708_n foto-fk-ulpiana

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart