AKR në Podujevë themelon nëndegë edhe në Metehi
07/02/2017

Pas konstituimit të degës së AKR-së në Pudujevë, për të qenë sa më afer qytetarëve të Podujevës, AKR themelon nëndegën e saj edhe në fshatin Metehi.

Kuvendin e hapi kryetari i degës Mahmut Rexhepi, i cili u zotua që AKR do të angazhohet fuqishëm në ngritjen e nivelit të mirëqenies sociale në vend.

Kuvendi me pas zgjedhi organet udhëheqëse, me kryetar Arlind Imeri , nënkryetarët Mergim Shabani e Ardit Hamiti, sekretar Zarif Imeri si dhe kryesia: Besnik Rexhepi, Valdet Selmani ,Lulzim Imeri ,Lavdim Imeri ,Egzon Rexhepi ,Sokol Haliti,Ideal Zeka ,Granit Imeri dhe Vedat Kastrati.

#AKRShpresë

metehi1 metehi

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart