AKR në Rahovec konstituon edhe Forumin Rinor
12/12/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor, AKR në Rahovec mbajti kuvendin zgjedhor të Forumit Rinor me mbi 150 delegat dhe musafirë.

Kuvendin në emër të Presidentit të AKR-së Behgjet Pacolli e përshendeti koordinatori i zgjedhjeve në AKR Vesel Makolli, Zijadin Geci- koordinator i Forumit Rinor në nivel vendi, Monitoruesi i procesit zgjedhor Xhemshit Cakolli si dhe Avni Haliti nga grupi i koordinimit në AKR.

Më pas delegatët zgjedhen edhe kryesinë e Forumit Rinor si në vijim:
Edin Sylka- Kryetar
Bekim Krasniqi – Nënkryetar
Muharem Abazibra -Nënkryetar
Luan Krasniqi – Sekretar

rahovec rahjovec

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart