AKR në Shtime vazhdon fuqishëm procesin e brendshëm zgjedhor!
02/11/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Shtime, u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës “Petrovë”.

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash kryetar nëndege u zgjodh: Bujar Isenaj.

shtime2 shtime-1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart