AKR në Vushtrri me shumë simpatizantë
11/08/2016

Aleanca Kosova e Re-AKR, Dega në Vushtrri themeloi nëndegën e V-të, kësaj radhe në fshatin Dobërlluk të Vushtrrisë.
Qytetarët pjesëmarrës u shprehën të pakënaqur me trajtimin e kërkesave të tyre dhe problemet e ndryshme që prekun çdo familje në vend.
Shqetësimet e tyre lidheshin kryesisht me mos trajtimim e mbeturinave, papunësisë, problemet infrastrukturore, dhe të tjera.
Me këtë rast u propozua dhe vullnetshëm delegatët zgjodhën një kryesi plot energji dhe e cila premton punë dhe angazhim.
Kryetar u zgjodh, Afrim Baliu;
Nënkryetar, Lum Aliu;
Nënkryetar, Visar Mustafa;
Sekretar Favzi Januzi;
Anëtar:
Egzon Baliu;
Ismet Uka;
Burim Xhaferi;
Enver Merovci;
Fidan Veseli;
Fehmi Maleta;
Me këtë rast në radhët e AKR-së u anëtarësuan edhe disa anëtarë të rinj.

13524489_1119762764732680_4187070701956100185_n

13592712_1119762874732669_5716841104142200447_n

13599781_1119762794732677_1416683159688884573_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart