AKR në Vushtrri themeloi nëndegën e 12-të, këtë radhë në fshatin Begaj.
17/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Vushtrri, në udhëheqjen e koordinatorit Nasuf Aliu u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Begaj.

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedhen edhe strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:
#Kryetar: Besnik Hyseni ;
#Nënkryetar i parë: Berat Krasniqi;
#Nënkryetar i dytë: Agim Gashi;
#Sekretar: Flamur Muzaqi;

#Anëtarë të kryesisë:
1.Fitim Krsaniqi;
2.Dren Krasniqi;
3.Lulzim Hyseni;
4.Xhavit Pushkolli;
5.Fatmir Hyseni;
6.Alban Krasniqi;
7.Fisnik Hyseni;

Në këtë kuvend zgjedhor banorët pjesëmarrës shprehën bindshëm nevojën për ndryshime në skenën politike dhe njëherit AKR-ja për herën e parë shtrihet në këtë fshat.

mitro mitro-1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart