AKR për ndryshime pozitive në vend
08/09/2016

Të nderuar qytetar të Republikës së Kosovës, Aleanca Kosova e re siç e dini, tani ndodhet në procesin e bredshëm zgjedhor, në formimin e nëndegëvë dhe degëve në tërë teritorin e vendit.

AKR ftonë të gjithë qytetarët që ia duan të mirën vendit, që janë të gatshëm për të kontribur për ndryshime pozitive në vend, për rritjen ekonomike, reduktimin e papunësisë, luftim të korrupsionit e nepotizmit etj, të bashkohën në rrugën tonë të suksesit.
Ju mund të bashkoheni me ne duke u bërë pjesë e procesit zgjedhor në AKR.
Ne ju mirëpresim tek zyrët e AKR-së në qytetet e Kosovë apo edhe në selinë qendrore në Prishtinë (Te qafa).
Po ashtu ju mund të anëtarësoheni edhe online në web faqen tonë në internet.

Bashkë për të mirën e vendit.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart