AKR me përkrahje të fuqishme në Mushtisht
11/08/2016

Aleanca Kosova e Re, në Mushtisht të Therandës (Suharekës), ka themeluar nëndegën e saj. AKR-ja është në procesin e saj zgjedhor të brendshëm dhe është duke u organizuar në çdo qytetet dhe fshat. Njëherësh AKR-ja bënë thirrje tek të gjithë qytetarët që të bashkohen në këtë proces që të japin kontributin e tyre nëpërmjet partisë për të fituar zgjedhjet dhe për ta nxjerrë vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale.

20160622_220501_resized

20160622_220503(0)_resized

20160622_220523_resized

20160622_220508_resized

20160622_220546_resized

20160622_220556_resized

20160622_220608_resized

20160622_220612_resized

20160622_220657_resized

20160622_220650_resized

20160622_220637_resized

20160622_220630_resized

20160622_220623_resized

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart