AKR po rritet edhe në Obiliq
12/08/2016

Vazhdon konsolidimi i AKR-së në Obiliq

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Obiliq, u mbajt Kuvendi zgjedhor i nëndegës në Obiliq-qytet, ku nga Grupi i Monitorimit të procesit zgjedhor prezent ishte z. Alban Lumi.
Nga ky Kuvend zgjedhor Kryetar u zgjedh:
Kamber Krasniqi.

Nënkryetar: Adisa Shabani, Musa Mjeku.

Sekretar: Aferdita Shabani.

Anëtarë Kryesie: Ergin Maloku, Vigan Ibrahimi, Mexhit Murseli, Afron Pllana, Bajram Hyseni, Ukshin Bytyqi, Shqipe Muhadri.

13668985_1139933832715573_1550918962525209353_n

13754132_1139933779382245_3525871804155156274_n

13770252_1139933806048909_4873382812417556008_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart