AKR-së i shtohen edhe 200 anëtarë të rinj nga Ferizaji
27/05/2016

Mbi 200 të rinj nga Ferizaj, sot i dhanë mbështetje të fuqishme Aleancës Kosova e Re, që të jetë në krye të vendit, për të hequr mentalitetin e vjetër politik, dhe për ta nxjerr vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale. AKR-ja është e vetmja alternativë e duhur për ta nxjerrë vendin nga kriza dhe për të u ofruar të rinjve një perspektivë të qartë.

13239462_475535692636666_5342249902436533124_n

13254444_475535965969972_1618293896769370554_n

13255960_475535845969984_5093341544617144527_n

13310590_475535835969985_1653725035886612681_n

13239462_475535692636666_5342249902436533124_n (1)

13310590_475535835969985_1653725035886612681_n (1)

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart